×
×
  • Support

Hulp nodig? Je staat er niet alleen voor!

Is je klant account recent overgezet en lukt het inloggen niet?
Indien je wel een mail met wachtwoord hebt ontvangen plak het wachtwoord dan eerst even in een kladblok om zeker te zijn dat je geen spaties mee gekopieerd hebt.

Heb je de automatische mail niet gezien? Kijk dan ook nog even in je reclame of spam box.
Heb je de mail niet ontvangen? Niets aan de hand, vraag aan de hand van je email adres hier een wachtwoord reset aan: https://mijn.alphamega.nl/root&action=passreminder
Je ontvangt dan eerst een mail met de vraag of je inderdaad een wachtwoord wilt resetten, deze dien je te bevestigen. Hierna krijg je een wachtwoord reset mail.

Hier zijn wat tips om snel geholpen te worden

Help jezelf 24 uur per dag door het antwoord op je vraag op te zoeken bij de Veel Gestelde Vragen
In de 17 jaar dat we nu met webhosting bezig zijn hebben we al bijna elke denkbare vraag gehoord. De meest gestelde vragen beantwoorden we in ons FAQ-overzicht. Het is dus slim om eerst daar even te kijken of je een antwoord op je vraag kunt vinden.

Bellen of mailen is wel zo gezellig natuurlijk :-)

Kun je geen oplossing vinden in bovenstaande voorzieningen of wil je gewoon liever persoonlijk contact? Bel dan op werkdagen tussen 10 en 17 uur 040 208 5353 Nederland of 011/547498 België of vul het onderstaande contactformulier in. We beantwoorden emails altijd zo snel mogelijk, maar uiterlijk de volgende werkdag voor 17 uur.

Neem contact op met ons Support Team via onderstaand formulier of mail naar support@alphamega.nl

 

Hulp op afstand?

Vul hieronder het gekregen sessie nummer in en klik op Verbinden.