×
×
  • Bestel

Bekijk producten en diensten

DomeinnaamEmail | Hosting | TopSite | SSL | SiteCoach

Vraag hier je SSL Certificaat aan, gratis of betaald.

Een SSL certificaat wekt vertrouwen bij je bezoekers op en zorgt ervoor dat je aan de huidige regelgeving voldoet. Een SSL Certificaat is namelijk al snel verplicht.

Google kijkt tegenwoordig bij het beoordelen van je website ook of je site voorzien is van een SSL-certificaat. Is dat niet het geval, dan wordt je site lager getoond in de zoekresultaten.


Let's Encrypt Certificaat

Gratis Let's Encrypt SSL certificaat, voor de meeste gewone websites voldoende.

Heb je een webshop en wil je graag extra verzekerd zijn, of wil je extra vertrouwen wekken bij je bezoekers? Dan zou je kunnen kiezen voor één van de Comodo SSL certificaten.

Zie je op tegen het instellen van je website zodat deze ook echt via https getoond wordt en alle bezoekers standaard door verwezen worden naar de beveiligde verbinding? Dan kun je in de volgende stap kiezen om ook dat stukje door ons te laten doen.

 

Een Let's Encrypt SSL certificaat kan helaas niet geïnstalleerd worden op een Email pakket of een doorverwijzing.
Ook dient de domeinnaam bij ons geregistreerd te staan. 

Prijs: Gratis
DV SSL certificaat

Het Let’s Encrypt SSL-certificaat is ook een zogenaamd DV (Domain Validated) certificaat. Dit is prima voor Google. Maar, er is ook een officieel positive DV certificaat van Comodo. Technisch gezien precies hetzelfde, maar geeft je bezoekers nog iets meer vertrouwen en uitstraling.

Mocht je dat willen kun je deze hier bestellen. De installatie, het werkend  instellen op je (hoofd) website en alle bezoekers automatisch doorverwijzen naar https zit bij de prijs inbegrepen.


Kies je betaalperiode (Per jaar 79,- Per 2 jaar 99,-)

OV SSL certificaat

Comodo heeft ook een SSL certificaat waarbij de organisatie achter de domeinnaam geverifieerd wordt. (Organisation Validated)

Dit geeft nog meer vertrouwen en uitstraling aan je site. Maar dit is ook meer werk en heeft daarom een wat hoger prijskaartje.

Ook hier is het installeren en werkend krijgen op je site bij de prijs inbegrepen.

Kies je betaalperiode (Per jaar 99,- Per 2 jaar 149,-)

EV SSL certificaat

Maximale uitstraling en vertrouwen.
Comodo heeft ook een positive Extended Validated SSL-certificaat.

Dit geeft nog meer vertrouwen en uitstraling aan je site, je krijgt ipv. enkel een groen slotje een groene adres balk.

Aangezien de validatie handwerk is neemt dit wel meer tijd in beslag dan een regulier SSL certificaat. Je moet rekenen op 1 tot 5 werkdagen, Comodo gaat persoonlijk contact met je opnemen.

Ook hier is het installeren en werkend krijgen op je site bij de prijs inbegrepen.Kies je betaalperiode (Per jaar 199,- Per 2 jaar 299,-)

WildCard DV SSL-certificaat

Wil je een SSL certificaat niet alleen voor je hoofd website, maar ook voor alle subdomeinnamen dan kies je voor dit certificaat.

Een positive DV WildCard-SSL-certificaat kost 199 per jaar of 299 voor 2 jaar. Dat is wederom inclusief installeren en werkend maken op je website. Mits je website niet al te complex en uitgebreid is. ;-) 


Kies je betaalperiode (Per jaar 199,- Per 2 jaar 299,-)

WildCard OV SSL-certificaat

Wil je een SSL certificaat niet alleen voor je hoofd website, maar ook voor alle sub domeinnamen dan kies je voor dit certificaat.

Een positive OV WildCard-SSL-certificaat kost 299 per jaar of 399 voor 2 jaar. Dat is wederom inclusief installeren en werkend maken op je website. Mits je website niet al te complex en uitgebreid is. ;-) 


Kies je betaalperiode (Per jaar 299,- Per 2 jaar 399,-)